Jobba hos oss

Som personlig assistent blir du en mycket viktig person i en annan människas liv. Du blir också en del av ett team som får någons liv att fungera och som genom ditt arbete kommer att få vara med om många stora och små upplevelser.

Assistans kan handla om allt från att plocka upp något från golvet till att hjälpa en annan människa att uppleva ett helt nytt land. Vi är stolta över våra engagerade assistenter, som hjälper så många människor med så många olika funktionsnedsättningar.

Det bygger på engagemang

Det mest avgörande för hela verksamheten är vår förmåga att engagera oss. Engagemanget måste genomsyra hela organisationen. För oss är engagemang att våga ta ansvar och vi tror att vägen dit går genom kunskap och kompetens.

Friskvård förstås

Vi tror att ett aktivt liv ger friskare människor. För att våra anställda ska hålla sig aktiva och friska ger vi dem en friskvårdspeng, som kan användas för att köpa träningskort, massage eller annan enklare aktivitet. Det är viktigt för oss att alla anställda trivs och mår bra.

Lediga tjänster

Som personlig assistent blir du en mycket viktig person i en annan människas liv. Är du en av de engagerade och pålitliga personer vi söker?

sv_SE